Sunday 1st October 2023

Част от методите за подход при лечение и оздравяването при мен. Но има още :)

За нас

Кабинет Здравелогия – всичко за здравето!

Предлагаме една от най-новата, съвременна и прецизна диагностика с точност 97% (за справка – днешната медицина, с всички лабораторни изследвания, ехографи, скенери, ядрено-магнитен резонанс и уреди, достига точност на диагностициране 60%, по световна статистика) – достижение на квантовата медицина /диагностика за откриване на заболявания с NLS технология; Вега тест за над 10000 храни, напитки, вещества, материи, алергени, метали и микроелементи, към които може да имате непоносимост; Изследване за паразити – вируси, бактерии, гъбички, микроорганизми, червеи и пр. патогени. Биоскенер. Ирисодиагностика/, както и даваме съвети за алтернативни терапии – натурални добавки, биорезонанс, метатерапия, персонален хранителен режим, Шуслерови соли, капки на Бах и мн. други средства за оздравяване. 
Ние не само използваме техника, най-ценната част е прецизния анализ и подробните разяснения на Вашето изследване, за да можем да Ви дадем най-правилните препоръки и съвети.

Съставяме лечебни планове и провеждаме оздравителни курсове за редица заболявания, като обхващаме голяма част от древните и новите терапии и начини за въздействие, с изключение на продукти на фармацевтичната промишленост. 

Повече от 19 години Кабинет Здравелогия се занимава и с предлагането на здравословни храни, билки, пчелни продукти, био храни и други, както и с консултации във връзка с тях – лечебни свойства, начин на приемане, начини на приготвяне.

Не спираме да се развиваме, като в последната година задълбаваме в Нутригенетиката и Нутригеномиката, като изход от съвременната криза за чиста, здравословна храна, започвайки от произвеждане/отглеждане по екологичен начин на въпросната храна и се стигне до идеи за неутрализиране в максимална степен на ефектите от индустриалния начин на добиване на храната, която ядем ежедневно; Съставяме абсолютно индивидуален хранителен режим на базата на Вашите начеващи, развити или хронифицирани заболявания и предпоставки за тях, въз основа на тест за алергенност и усвояемост, евентуални здравословни проблеми, Вашите особености – навици и предпочитания, както и според целите, които заедно – Вие и ние – си поставяме, за да се чувствате добре в собственото си тяло и да имате шанс за живот, пълен с радост, енергия, добро самочувствие и удовлетворение, независимо дали става въпрос за трайно отслабване, премахване на здравословен проблем, справяне с безплодие или недиагностицирано неразположение, което влошава и вгорчава живота Ви. 

Пристъпваме все по-уверено в области като Неврофизиология и Неврографика (начини да се самолекувате чрез собствения Ви ум, начин на мислене, коригиране на емоции, решаване на вътрешни конфликти и проблеми, съчетано с арт-терапия).
Наблягаме и на Психосоматичните причини за заболяванията или предпоставките за тях.
Любима част ни е превенцията, защитата от това даден здравословен проблем да се развива и развихря. 

Организираме курсове и обучения по различни теми от алтернативната, функционалната и енергийната медицина.
Опитваме се да съчетаем най-доброто от чистата наука Медицина, без комерсиализираната й страна, (гледаща на пациента, като на портфейл и разпокъсан на отделни части, сякаш тялото ни не функционира в съвършена взаимовръзка на всяка клетка, орган и система с останалите…), с традициите на лечението с билки и храни, с необходимостта от движение и досег с природата, с Ароматерапия, Цветотерапия, Рефлексотерапия, Су-джок, Хомеопатия, Кинезитерапия, Анимотерапия, Литотерапия, ….. до клетъчно хранене и цялостен детокс, оздравявайки цялото тяло система по система в рамките на 1 година, като всеки месец се работи по-наблягащо на дадена система от човешкото тяло, така че за 12 месеца да се коригират редица здравословни проблеми и да се постигне значително подобрение или здраве на целия човек, а човекът е съставен от дух, душа и тяло…

Доверете ни се заедно да открием най-добрата и подходяща грижа за Вашето здраве и пълноценен живот, както и за здравето на цялото Ви семейство.

Бъдете здрави!

Ако не виждате плеър, щракнете върху долния линк:
http://www.youtube.com/watch?v=lNH2ElJen1o